Om Tuula Partanen

Bild på Tuula som lyssnar på en patient.

Jag heter Tuula Partanen och arbetar med akupunktur baserad på den traditionella kinesiska medicinen. Till detta har jag en 3-årig, omfattande utbildning från både Svenska TCM-skolan och grundmedicinsk utbildning på Uppsala Universitet (på Thalamus enligt KAM’s rekommendationer). Jag har gjort min praktik på de två största sjukhusen i Nan Chang i Kina. Jag har även en 3-årig Qigong-instruktörsutbildning och har studerat i både Kina och Sverige för lärare och mästare från World Academic Society of Medical Qigong.

Sedan 2005 driver jag en egen praktik i Göteborg. Jag har även arbetat som akupunktör och föreläsare på kryssningsfartygen Ms Zaandam och Mv Silver Spirit, som seglade runt Medelhavet och Svarta havet, till bl a Alaska och Hawaii.

Efter 20 års Qigong-träning har jag även utvecklat en förmåga att på ett energetiskt plan uppfatta andra dimensioner (kallas också ibland medialitet) och jag använder en stor del av min intuitiva sida i mitt arbete.

Jag är även Certifierad terapeut i Life Alignment, ett energihelande system som kan leda till djup förändring. Det kan hjälpa dig komma i balans och kontakt med din innersta syfte, att helt och fullt kunna leva som ditt sanna jag. Läs mer: https://lifealignmentsverige.se 

Jag har ansvars- och patientskadeförsäkring och uppfyller socialstyrelsens hygienkrav.

Tuula Partanen, Diplomerad Akupunktör, Qigonginstruktör och Certifierad Life Alignment terapeut.

Uppdaterad