Aktuellt

Coronavirus, covid-19

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens direktiv och utifrån den information som finns i dagsläget kommer vi att hålla öppet tills vidare. I dagsläget är det viktigt att vi fortfarande ges möjlighet att stärka vår hälsa och vårt sinne genom att få fortsatt tillgång till behandlingar.

De viktigaste åtgärderna för att hindra smittspridning är enligt Folkhälsomyndigheten att;

  • Stanna hemma om du är sjuk eller känner dig krasslig.
  • Ha en god handhygien genom att tvätta händerna ofta.
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun

Vi städar toaletter och gemensamma utrymmen extra mycket och torkar regelbundet av alla handtag med desinfektionsmedel. Handsprit finns på plats i våra lokaler. Så klart använder vi även ansiktsmask om så önskas.

Om du känner symptom så stanna hemma, detta gäller även oss som jobbar på kliniken. Skulle du  plötsligt bli sämre eller få andningsbesvär när du vilar så vänd dig direkt till sjukvården. Vi behandlar inte patienter som insjuknat i covid-19.

Ring telefonnummer 1177 om du behöver sjukvårdsrådgivning. Då kan du få hjälp att bedöma symtom eller hjälp med var du kan söka vård.

Tillsammans hjälper vi varandra,

Ta hand om er!

———————————————————————————–

Kommande QigongkursBild på Tuula vid stranden, i Qigong kläder.

Qigong är mjuka, vackra och sköna rörelser som ger hela kroppen välbefinnande och balans. Med Qigong kan man även balansera sitt känsloliv och utveckla sin medvetenhet.

Vi kommer att lära oss Qigong-systemet ”Rörelser för Fem Zang” som har sin grund i Traditionell Kinesisk Medicin. Det här systemet kan du efter kursen sedan själv använda för att förbättra ditt dagliga energiflöde. Qigong är meditation i rörelse och vi kommer även att göra andra övningar i syfte att väcka upp, utveckla och fördjupa din medvetenhet.

Inga planerade kurstillfällen.

Pris —-kr inkl.moms. Bindande anmälan.

anmälningsavgiften är 500 kr (återbetalning vid avbokning senast 2 veckor innan kursstart) Hela summan 1800kr ska vara betald senast en vecka innan kursstart. Obs! Begränsad antal patser.

PG 501300-8 eller Swish 0733 310581.

Ni som redan gått kursen är välkomna att repetera hela kursen för halva priset eller delta enligt överenskommelse och i mån av plats.

 Lokal: Akupunkturcentrum Sankt Pauligatan 5, Göteborg.

För vidare information eller anmälan:

Email: akupunkturcentrum@gmail.com    Tel. 0733-310581

———————————————————————————-

ENERGIBALANSERING/ LIFE ALIGNMENT med Annika Radlöv

TIDSBOKNING: annikra@gmail.com

På Akupunkturcentrum, St. Pauligatan 5, Göteborg

Förändra dina mönster!

Detaljerna i våra livshistorier ligger lagrade i det undermedvetna.  En del minnen/trauma kan skapa blockeringar i kropp och sinne, för att senare manifesteras som obalans, stress, smärta, trötthet eller sjukdom. Genom att använda kroppens egen intelligens tillsammans med det cellulära minnet och Life Alignment tekniker identifieras energetiska och emotionella blockeringar, som frigörs genom att vissa kroppspunkter svagt berörs av terapeuten som också överför helande energi. Svaga magneter används också i processen.

Genom att höja energifrekvensen återupprättas energiflyt, emotionell stress frigörs, och kroppens egen helande förmåga stimuleras. Denna kraftfulla teknik är både självstärkande och transformativ, och kan vara till hjälp på vägen till helhet och välmående.

Life Alignment kan användas för många olika tillstånd som trötthet, lågt immunförsvar, sömnproblem, smärta, nedstämdhet, nya/gamla trauma, negativa emotionella mönster, obalans i meridianer och chakras m.m.

”Life Alignment is a journey of discovery, a movement of the soul towards Oneness of body, heart and mind.”

Läs mer: www.life.alignment.com  LA är utvecklat av Dr. Jeff Levin

TIDSBOKNING: annikra@gmail.com

75 min. behandling

Annika Radlöv, www.akupunkturklinikken.net LifeAlignment terapeut, akupunktör, qigonginstruktör

Uppdaterad