Aktuellt

Kommande QigongkursBild på Tuula vid stranden, i Qigong kläder.

Qigong är mjuka, vackra och sköna rörelser som ger hela kroppen välbefinnande och balans. Med Qigong kan man även balansera sitt känsloliv och utveckla sin medvetenhet.

Vi kommer att lära oss Qigong-systemet ”Rörelser för Fem Zang” som har sin grund i Traditionell Kinesisk Medicin. Det här systemet kan du efter kursen sedan själv använda för att förbättra ditt dagliga energiflöde. Qigong är meditation i rörelse och vi kommer även att göra andra övningar i syfte att väcka upp, utveckla och fördjupa din medvetenhet.

Under våren finns ett kurstillfälle:

En Helgkurs, lö-sö 28-29 mars 2020. Kl. 9.30-16.30

 Pris 1800kr inkl.moms. Bindande anmälan.

anmälningsavgiften är 500 kr (återbetalning vid avbokning senast 2 veckor innan kursstart) Hela summan 1800kr ska vara betald senast en vecka innan kursstart. Obs! Begränsad antal patser.

PG 501300-8 eller Swish 0733 310581.

Ni som redan gått kursen är välkomna att repetera hela kursen för halva priset eller delta enligt överenskommelse och i mån av plats.

 Lokal: Akupunkturcentrum Sankt Pauligatan 5, Göteborg.

För vidare information eller anmälan:

Email: akupunkturcentrum@gmail.com    Tel. 0733-310581

________________________________________________________________________________________________________________________

ENERGIBALANSERING/ LIFE ALIGNMENT med Annika Radlöv

TIDSBOKNING: annikra@gmail.com

 På Akupunkturcentrum,St. Pauligatan 5, Göteborg

Förändra dina mönster!

Detaljerna i våra livshistorier ligger lagrade i det undermedvetna.  En del minnen/trauma kan skapa blockeringar i kropp och sinne, för att senare manifesteras som obalans, stress, smärta, trötthet eller sjukdom. Genom att använda kroppens egen intelligens tillsammans med det cellulära minnet och Life Alignment tekniker identifieras energetiska och emotionella blockeringar, som frigörs genom att vissa kroppspunkter svagt berörs av terapeuten som också överför helande energi. Svaga magneter används också i processen.

Genom att höja energifrekvensen återupprättas energiflyt, emotionell stress frigörs, och kroppens egen helande førmåga stimuleras. Denna kraftfulla tekniken är både självstärkande och transformativ, och kan vara till hjälp på vägen till helhet och välmående.

Life Alignment kan användas för många olika tillstånd som trötthet, lågt immunförsvar, sömnproblem, smärta, nedstämdhet, nya/gamla trauma, negativa emotionella mönster, obalans i meridianer och chakraer m.m.

”Life Alignment is a journey of discovery, a movement of the soul towards Oneness of body, heart and mind.”

Läs mer: www.life.alignment.com  LA är utvecklat av Dr. Jeff Levin

TIDSBOKNING: annikra@gmail.com      

75 min. behandling

Annika Radlöv, www.akupunkturklinikken.net LifeAlignment terapeut, akupunktör, qigonginstruktör

Uppdaterad