Energimedicin – Life Alignment

Energimedicin – Life Alignment

Life Alignment är ett energihelande system som hjälper dig komma i balans och vara i kontakt med ditt innersta syfte.

Att helt och fullt leva som ditt sanna jag.

Många människor arbetar mentalt med sig själva för att förändra ett beteende men viljestyrkan räcker inte alltid till. Med hjälp av Life Alignment kan man höja energifrekvensen på cellnivå vilket ger en omedelbar och djup förändring.

Våra upplevelser från livet ligger lagrade i det undermedvetna. En del av dom har negativ påverkan på oss och har skapat blockeringar på ett energimässigt plan både i kroppen och sinnet. Vi är många gånger omedvetna om att dessa kan leda till/manifesteras som negativa tankemönster, sjukdom, smärta, stress, trötthet eller andra obalanser.

Denna kraftfulla metod är självstärkande och transformativ. Den höjer energifrekvensen samt stimulerar kroppens egen förmåga till läkning och välbefinnande.

Behandlingen sker genom att använda kroppens egen intelligens. Både tekniker, emotionella blockeringar och kroppspunkter identifieras. Terapeuten använder svaga magneter och berör lätt kroppspunkter i processen.

Life Alignment kan användas för en mängd olika tillstånd, t ex:

–       Öka din fysiska, emotionella och mentala hälsa och välbefinnande.

–       Centrera din fysiska struktur – ben, leder och muskler.

–       Identifiera orsaker till dina problem och hjälpa till att lindra en rad olika symtom så som         inlärningssvårigheter, allergier, sömnstörningar och hormonell obalans.

–       Stärka immunförsvaret och avgifta kroppen.

–       Förbättra dina relationer.

 –     Hjälpa dig att vara i kontakt med din kreativitet och ditt livs syfte.

”Genom mer än 15 års egen användning av Life Alignment i mitt eget liv, har jag nu utbildat mig till Certifierad Terapeut och ger behandlingar inom denna metod.” // Tuula

Hoppas vi ses!                                                                                     

Uppdaterad